Mihai a făcut pasul către realizarea visului său – extinderea unei crescătorii de iepuri

Mihai a făcut pasul către realizarea visului său – extinderea unei crescătorii de iepuri

Mihai Istrati, tânărul din Ișnovăț, Criuleni, utilizator de scaun rulat, este o adevărată sursă de inspirație pentru noi toți! Ne-a demonstrează că dând dovadă de determinare și pasiune poți depăși orice obstacol.

Datorită fondurilor acordate de Uniunea Europeană și gestionate de Alianța Organizațiilor pentru Persoanele cu Dizabilități (AOPD), Mihai a făcut pasul către realizarea visului său – extinderea unei mini crescătorii de iepuri.

Mihai Istrati: ,,Am decis să mă ocup de creșterea iepurilor deoarece îmi plac foarte mult. Acum am condițiile potrivite ca să-i cresc în condiții ecologice. Datorită banilor oferiți de UE am reușit să-mi extind afacerea de familie.”

În cadrul proiectului acesta a beneficiat de instruire în scrierea aplicației și gestionarea afacerii, vizite la antreprenorii experimentați, precum și de asistență constantă din partea Alianței.

Te-am făcut curios? Cunoaște-l pe Mihai în filmulețul de mai jos.

VIDEO

Această activitate a fost realizată cu suportul financiar al Uniunii Europene. Conținutul reprezintă responsabilitatea exclusivă a proiectului ,,Abilitarea economică și integrarea socio-profesională a tinerilor NEET cu dizabilități”, finanțat de Uniunea Europeană. Conținutul postării aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene.

Partajează