Tamara Andrieș din Ilenuța, Fălești, a transformat obstacolele în oportunități!

Tamara Andrieș din Ilenuța, Fălești, a transformat obstacolele în oportunități!

Cu determinare și curaj, Tamara Andrieș din Ilenuța, Fălești, a transformat obstacolele în oportunități! După experiențe dezamăgitoare în căutarea unui loc de muncă, chiar dacă era bine pregătită, Tamara și-a luat destinul în propriile mâini și și-a deschis propria afacere.

Tamara a fost unul dintre beneficiarii proiectului AOPD, „Abilitarea economică și integrarea socio-profesională a tinerilor NEET cu dizabilități”. Cu perseverență și pasiune, ea a reușit să obțină fonduri europene pentru a-și pune în aplicare schița de afacere trecută pe foaie.
Fondurile au fost folosite în mod inteligent pentru achiziționarea de utilaje și echipamente esențiale, inclusiv o seră, o linie de picurare, robinete, un filtru, saci cu substrat, furtunuri, saci cu fertilizant și semințe de roșii și castraveți. Tamara nu doar că și-a creat propria sursă de venit, dar a și contribuit la dezvoltarea agriculturii ecologice.

Aplaudăm curajul și hotărârea Tamarei în a-și urma visul și în a face o schimbare pozitivă în viața ei și în comunitatea ei! Te-am făcut curios? Fă cunoștință cu Tamara în filmulețul de mai jos.

VIDEO

Această activitate a fost realizată cu suportul financiar al Uniunii Europene. Conținutul reprezintă responsabilitatea exclusivă a proiectului ,,Abilitarea economică și integrarea socio-profesională a tinerilor NEET cu dizabilități”, finanțat de Uniunea Europeană. Conținutul postării aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene.

 #Inspiratie #Dizabilitate #Antreprenoriat

Partajează