Valorizarea rolului social – aspecte practice

Valorizarea rolului social – aspecte practice

Vineri, 21 iulie 2023, am avut o zi productivă în cadrul proiectului implementat de Asociația Obștească ,,Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova” – seminarul de formare ,,Valorizarea rolului social – aspecte practice”. Implementarea acestuia a fost posibilă cu sprijinul generos al Uniunii Europene, Fundației Soros Moldova, cofinanțat și implementat de Guvernul Elveției, în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova și Asociația Obștească Institutum Virtutes Civilis.

În prima parte a zilei am explorat subiectul traumelor și devalorizării sociale. După o scurtă pauză, am continuat cu Sesiunea II, în care am analizat rolul subconștientului în devalorizarea socială a grupurilor vulnerabile.În sesiunea III-a  am discutat despre puterea scenariilor mentale și a așteptărilor în atribuirea de roluri valorizante. După o altă scurtă pauză, am intrat în Sesiunea IV, în care am explorat circularitatea rolurilor sociale.

Seminarul a continuat și a doua zi, când au fost puse accente pe următoarele aspecte: dinamica indetificării interpersonale; utilizarea imaginilor și simbolurilor; modelarea dezvoltării și avansării competențelor personale; incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Vă mulțumim tuturor pentru participarea activă și implicarea în acest proiect important pentru comunitatea noastră.

Acest proiect este implementat de Asociația Obștească ,,Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova” din resursele Uniunii Europene în cadrul proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”, cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova, cofinanțat de Guvernul Elveției, în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova și Asociația Obștească Institutum Virtutes Civilis.

 

#IncluziuneSocială #Educație #DezvoltarePersonală #Comunitate #Moldova #AlianțaOrganizațiilor #ProiecteEU

Partajează