VT Accounting - шаблон joomla Новости

aopd logo

Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități

din Republica Moldova ( AOPD)

Astăzi, 10 iulie, AOPD în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri, A.O. Dorința și A.O. Eco Răzeni au organizat o Masă Rotundă privind rolul părinților în angajrea în cîmpul muncii a tinerilor cu dizabilități în or. Călărași.

Citește mai departe...  

Crezi că traiul independent este un pas important din viața ta? Echipa Centrului ”Speranța” te așteaptă să participi la programul STIC, care te va ajuta să dezvolți abilități de trai independent pentru a te integra mai ușor în comunitate. Acolo, vei învăța să-ți dezvolți abilitățile de viață independentă în doar o lună.

Citește mai departe...  

AOPD pe parcursul lunii iunie și-a propus sa evalueze ofertele de odihnă a agențiilor de turism din perspectiva asigurării condițiilor de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități. Astfel, au fost solicitate oferte de la 8 agenții turistice, care urmau să conțină prețul pentru un sejur de 7 nopți/8 zile, cu zbor din or. Chișinău și destinația spre litoralul din Bulgaria, Turcia sau Grecia.

Agențiile vizate au fost următoarele: Voiaj International, Panda Tur, Christian Tur, Holiday Service, Tez Tour, Fabrica Tur, Exotic Tur, Solei Turism.

Citește mai departe...  

 

Astăzi, 23 august, a avut loc prima consultare a proiectului de Politică Publică privind asigurarea abordării integrate a principiului accesibilității în spațiul și domeniul public. Expertul Pavel Burghelea a prezentat proiectul membrilor AOPD, cu participarea și reprezentanților Oficiului ONU pentru Drepturile Omului și Fundației Est-Europene.

Citește mai departe...